HTML

Facebook a barátunk

Polír

Kotta nélkül

Twitterelj velünk

Friss topikok

  • Abra: Igen, Kozsó tényleg ott van, másrészt, a Szandiban csalódtam még pozitív értelemben, és van még ... (2010.10.28. 19:17) Enumeráció sok meglepetéssel
  • kerdesek05: Varvasovszki? egy életre elásta magát. (2010.07.11. 14:55) Ász fordulat
  • alte trottel: Jelenlegi alkotmányos berendezkedésünk _EGYETLEN_ pozitív hozadéka, hogy szeretett sNittpajánk ha ... (2010.07.03. 14:22) "Kedves Négerek!"
  • ulloiut: @Közben meg panaszkodunk, hogy semmi nem @működik, meg semmit nem ad az állam. Azért ez egy jogos... (2010.07.01. 01:30) Mutyiexport
  • darkmirjam: Hát eztán majd a színes aktnaptárak zárjegyesek lesznek. A fekete fehérek művészinek minnősülnek, ... (2010.06.23. 13:37) Hardcore nyomja Szőcs – képpel

Kotta nélkül

2010.06.23. 07:42 Vadakatterelő Juhász

Hardcore nyomja Szőcs – képpel

Címkék: kultúra fidesz szőcs

Megosztás és könyvjelző

Nem pöcsöl Szőcs, az erdélyi magyar költő-politikus, aki – lévén a kulturális terület felelőse – nyilván szakmai érdeklődésből vigyázó szemeit a pornóiparra vetette. Górcső alá venné, azaz rázoomolna a csúnya-rossz nénikre és bácsikra, hogy a pénzben lucsogó pornósok vérrel-verejtékkel megkeresett gázsijának egy részét a valódi értékekbe fektesse be.

Szőcs Géza pornó

Imigyen megpumpálván az aljanépet, a mocskos lepedőket ő tisztára kefélné. Vajh’ hogyan képzeli el áldásos tevékenységét ezen az istennek bizonyára tetsző úton, amelyet küldetéséül választott vala.

Lesz-e vajon olyan figyelmes, hogy mondjuk egy-egy nagyobb mell szerinte is súlyosabban nehezedjék majd a latban? És nem utolsó sorban hány műremeket kell végignéznie – hangsúlyozom, szigorúan szakmai szemmel –, hogy kellő alapossággal és igazsággal vetessék ki az új adó?

S a közteherbe ejtés után hogyan fogják felhasználni a busás nyereséget az igaz kultúra javára? Én a magam részéről a pedofil papok rehabilitációjára költeném a befolyt összeget, hiszen pillanatok választják el hazánk polgárait, a nyájat attól, hogy őrző nélkül maradjon. Így lehetne a mélytorokból pásztorok.

De jutna ebből bizony haza is, mármint a költészetre, hímrímek faragására, versanalizálásra, nyelvi készségek fejlesztésére. De a magyaroknak vérükben lévő lovaglás művészetére is áldozhatnánk belőle, ajzhatnánk nyílvesszőt, sőt az ország lakóinak általános állóképességét is javíthatnánk. Világraszóló kolbásztöltő mulatságokat lehetne rendezni, BAZ megye kulturális színvonalát növelhetnénk, tanyasi fejőversenyt szervezhetnénk, oly sok szép és értékes dolog lakozik hazánk maroknyi lakóinak szívében-lelkében, miért is ne gazdagíthatnánk végre értelmes módon életünket, kultúránkat, miért is ne kényeztethetnénk kicsinyt magunkat.

Ebből a termékeny gondolatból is látszik, hogy most aztán tényleg szakértő kezekbe került az ország. Kebleim dagadnak a büszkeségtől, hacsak arra gondolok, hogy erdélyi testvérünk végre rendet tesz ebben a hazában. S végre nem fogjuk hiába szopni a faszt, mi, itthon maradtak sem, hisz belénk fogják visszaforgatni a tőkét. 

 

1 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://polir.blog.hu/api/trackback/id/tr32102474

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hazafias szarmeccs-adó 2010.06.23. 12:27:29

Vezessük be a szarmeccs-adót!Ez arra lenne, jó, hogy értékes és szép dolgokat támogathatnánk belőle. Pörgős, sok passzos latin meccseket, angol ívelgetést. Német brüsztölést és olasz catenacciót nem, főleg Mourinhóval nem, mert ő ráadásul giccses is.Úg...

Trackback: Hivatásos rettegés 2010.06.23. 11:43:07

Véget ért a nyolc gyönyörű szép év, és a baloldali próféták (lásd újságírók) most újra vizionálhatják a diktatúrát, és retteghetnek Orbán Viktor második eljövetelétől (lásd az Ítélet Napja), amikor is értelmet nyer minden, és Orbán Viktor és pártja fog...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darkmirjam 2010.06.23. 13:37:54

Hát eztán majd a színes aktnaptárak zárjegyesek lesznek. A fekete fehérek művészinek minnősülnek, ha nem ábrázol mellbimbót. Egyszerű ez.
Esküvőkön is lesznek ellenőrzések? Lenne ott mit rendbe rakni.
Egyébként meg az üres DVD-re is mindenki pornófilmet ír, rá kellene tenni még egy stemplit azokra is. Meg a fénymásolópapírra. Én is itt most hipp-hopp pinát rajzoltam egyre.
A Kárpátia bevételeiből pedig majd átutalnak a száztagú cigányzenekarnak.
süti beállítások módosítása