HTML

Facebook a barátunk

Polír

Kotta nélkül

Twitterelj velünk

Friss topikok

  • Abra: Igen, Kozsó tényleg ott van, másrészt, a Szandiban csalódtam még pozitív értelemben, és van még ... (2010.10.28. 19:17) Enumeráció sok meglepetéssel
  • kerdesek05: Varvasovszki? egy életre elásta magát. (2010.07.11. 14:55) Ász fordulat
  • alte trottel: Jelenlegi alkotmányos berendezkedésünk _EGYETLEN_ pozitív hozadéka, hogy szeretett sNittpajánk ha ... (2010.07.03. 14:22) "Kedves Négerek!"
  • ulloiut: @Közben meg panaszkodunk, hogy semmi nem @működik, meg semmit nem ad az állam. Azért ez egy jogos... (2010.07.01. 01:30) Mutyiexport
  • darkmirjam: Hát eztán majd a színes aktnaptárak zárjegyesek lesznek. A fekete fehérek művészinek minnősülnek, ... (2010.06.23. 13:37) Hardcore nyomja Szőcs – képpel

Kotta nélkül

2010.01.13. 10:29 schwarz

A spájzban vagyunk

Címkék: politika külpol szlovák slota

Megosztás és könyvjelző

Ján Slota szerint Magyarország fegyverkezik. Állítólag titkosszolgáink már el is árasztották Szlovákiát, a hadsereg pedig egy hadgyakorlaton a Dunán való átkelést gyakorolta. Ez a rendkívül összetett ember azt javasolja, hogy Szlovákia óvakodjon a magyaroktól, és ne épüljön több híd a Dunán meg az Ipolyon, nehogy később megbánják. Hát nehogy.

Nem mondom, hogy az ilyenek egyszerűsítik küldetésem teljesítését, amivel az ufók ideküldtek – jelesül hogy meggyőzzem a társaságot arról, hogy nem kell utálni zsigerből sem Szlovákiát, sem az ott élőket. Slota úr egy-egy ilyen eresztése nyilván bennem is felnyomja a pumpát nyakig, hát még bennetek. De hol is kezdjem.

 Először is egy kis vigasz: már nem kell sokat aludni a következő választásokig, amikor ez disznó visszatakarodik az óljába.  De azért ez elég sovány, belátom.
 Másodszor: tulajdonképpen annyira nagy sikere azért nincs az ilyen hülye szöveggel, ami azt jelenti, hogy a szlovákok nagy részének is erős az, amit mond. Ráadásul normálisabb pozsonyi honlapok és újságok legalább olyan gyakran hánynak címlapon Slotától, mint a népnemzeti igazmondó féloldal, a kurucinfo.
Harmadszor pedig: igen, ez egy ostoba paraszt, akit én is nagyon utálok, és szerintem is át kéne mennünk a bizonyos hidak egyikén, hogy jól pofán vágjuk. És ami az egészben a legfontosabb: nem azért, mert szlovák, hanem azért, mert náci. Fontos különbség. Dehát akkor ugye nem kapnék több megbízást az ufóktól.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polir.blog.hu/api/trackback/id/tr451668758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bokrif 2010.01.14. 01:31:23

A vicces az, hogy ha kicseréljük a Slota nevét mondjuk valamilyen magyarra, akkor is pont ugyanekkora hírt kaphatnánk. :)

A Honvédség meg tényleg a dunai átkelést gyakorolta múltkor hazai léptékkel komoly méretekben. :)

bertyke 2010.01.15. 17:12:14

Végre fél vmitől!

jó h ilyen badarságokat mond, rontja ezzel a népszerűségét és itt volt már az ideje, h nemcsak a magyarok, de a szlovákok is utálják, és nemis veszik komolyan
lásd:Pavol Hrušovsky-KDH Szlovák ellenzéki párt

klapec · http://svedarabia.blog.hu 2010.01.16. 02:17:16

"Európa számára ma a legnagyobb veszélyt a nagymagyar sovinizmus jelenti."
Slota egy bohóc:)
De bohócok mindenhol vannak. Mo.-n meg főleg. Jó lenne valami jópofa cikk amiben összegyűjtik és összegzik a térség hasonló kaliberű "nagyágyúinak" durrogtatásait a médiában :)
süti beállítások módosítása