HTML

Facebook a barátunk

Polír

Kotta nélkül

Twitterelj velünk

Friss topikok

  • Abra: Igen, Kozsó tényleg ott van, másrészt, a Szandiban csalódtam még pozitív értelemben, és van még ... (2010.10.28. 19:17) Enumeráció sok meglepetéssel
  • kerdesek05: Varvasovszki? egy életre elásta magát. (2010.07.11. 14:55) Ász fordulat
  • alte trottel: Jelenlegi alkotmányos berendezkedésünk _EGYETLEN_ pozitív hozadéka, hogy szeretett sNittpajánk ha ... (2010.07.03. 14:22) "Kedves Négerek!"
  • ulloiut: @Közben meg panaszkodunk, hogy semmi nem @működik, meg semmit nem ad az állam. Azért ez egy jogos... (2010.07.01. 01:30) Mutyiexport
  • darkmirjam: Hát eztán majd a színes aktnaptárak zárjegyesek lesznek. A fekete fehérek művészinek minnősülnek, ... (2010.06.23. 13:37) Hardcore nyomja Szőcs – képpel

Kotta nélkül

2010.03.04. 08:28 Hangulatjavító Intézkedéscsomag

Mutyiexport

Címkék: kanada buhera magyarok bevándorlás magyarisztán mutyi

Megosztás és könyvjelző

Már megint az a kibaszott forgóajtó. Azt hiszi a magyar, amikor azt mondják rá, hogy ugyan később megy be a forgóajtón, de előbb jön ki, az valami pozitív jelentéstartalommal bír. Nos, ez nincs így.

Történt, hogy kicsi országunk lett a legfőbb menedékküldő ország Kanadába. Nem mi vagyunk az egyetlen nép, amelyik próbál hasznot húzni a nagyvonalú bevándorlásügyi szabályokból - Mexikó és Csehország elnyomottai olyan mértékben jelentek meg Kanadában, hogy már csak vízummal tehetik be a lábukat az országba.

Ebben a témában nekünk is vannak már sikereink -  bizonyára emlékszünk pl mohácsi embertársainkra, akik közül jónéhányan valóban jobb körülmények között dolgozhatnak és élhetnek, mint itthon.

Azonban most másról van szó. A magyar - mint tudjuk - élelmes, s leleményes; ha kell, még a rubik kockát is feltalálja, sőt egyből kiszagolja, ha valahol valami nem smakkol. Most például a kanadai bevándorlási rendszert hekkelték meg hazánk fiai. 2009-ben 267 honfitársunk kért menedékjogot Kanadában, közülük öt kérelmet visszautasítottak, hármat elfogadtak a hatóságok, viszont 259-et visszavontak a jófej magyarok.

Ki más vette volna észre azt a lyukat a rendszeren, hogy akkor is ad szociális támogatást, ha a menedékkérelmet nem csak beadja valaki, hanem vissza is vonja? Természetesen csakis a nagyvilág kis, trianontól üldözött, legeslegleleményesebb népe, Magyarisztán lakói.

Persze nem minden lelemény, ami annak látszik. Ez nem más, mint a nagy magyar mutyi, a buhera exportja a tengerentúlra. Ez maradt nekünk, ebben vagyunk világbajnokok - hiszen, ezt csináljuk itthon is. Energiáink legnagyobb részét arra kötjük le, hogy azt keressük, miként tudjuk meghekkelni a rendszert. Na meg, hogy ebből milyen egyéni előnyöcskék pottyannak le. Egy kis számla-nem-adás itt, egy kis be nem jelentett munka ott, na meg szociális segély a plazmatévéhez. Közben meg panaszkodunk, hogy semmi nem működik, meg semmit nem ad az állam.

Nyilván a kanadaiak nem olyan hülyék, mint a magyarok. Néhány hét, max hónap és befoltozzák a rendszert. Ha éppen vicces kedvükben lesznek, küldenek egy üdvözlőtáviratot a mutyibajnokoknak. Azok meg bükszkék lesznek magukra: ezt is megcsinálták. Mit is mondhatnék erre? Hajrá magyarok, húzzunk bele - csak, hogy mindenki megértse.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polir.blog.hu/api/trackback/id/tr681807386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alvin66 2010.03.04. 15:06:06

Teljesen igazad van, igy mukodik a magyar. Aztan meg panaszkodik...

Kelemen Csaba 2010.03.04. 16:32:55

A forgóajtós anekdota kb. 100 évvel ezelőtti "... és kivándorolt Amerikába hárommillió emberünk." ahogy József Attila is írta volt.
Egy bökkenő van, ugyanis a csóringer, munkát remélő milliók a gyárak, farmok kapuin (tudom, a farmnak nem is mindig van kapuja) elvétve sem találkoztak forgó szerkezettel. Az, olyan épületeken volt elterjedt, mint a tőzsde vagy a bankok. Arról, hogy ez utóbbi intézményekben milyen gyakran fordultak meg munkás magyarok, vagy Amerikában magukat magyarnak hazudó, ám más nemzet entitását élő emberek, neked megint csak tudnod kell, hiszen félig Te is zsidó vagy.
Még egy dolog; ha le mered írni, hogy félig magyar vagy, nem értem, a cigányokat miért nevezed magyaroknak? Azok egy önálló kisebbség. Bátran merd leírni, hogy hazánkból a cigányok kimennek politikai menedékjogot kérni... Egyébként én is elítélem, hogy

visszajönnek.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.04. 16:40:50

@Kelemen Csaba (utálom a nick név mögé bújást):

tevedesben vagy, ez egeszen pontosan hollywoodbol szarmazik, amikor a 30as evekben a magyarok megszalltak a filmipart:-)

www.nana.hu/sztarok/portrek/magyarok-hollywoodban-18824.html

ugyanugy hollywoodbol szarmazik a "nem eleg magyarnak lenni" mondas is, ami melle halkan azert hozzatettek - de sokat segithet...:-)

Kelemen Csaba 2010.03.04. 16:42:03

Mivel a kósersrác blogjáról jutottam erre az oldalra, lehet, helytelenül utaltam származásodra, Ő állítja magáról, és e bejegyzésre azt hittem szintén az ő írása.

Kelemen Csaba 2010.03.04. 16:45:24

@az igazi Sipi: Legyen igazad, mint, hogy a nana.hu rendszeres olvasoja legyek :)

Hangulatjavító Intézkedéscsomag · http://polir.blog.hu 2010.03.04. 16:50:08

@Kelemen Csaba (utálom a nick név mögé bújást): olvastad ezt a posztot, vagy csak úgy zsigerből írtál valamit?

(a zsidózást, cigányozást, amit fentebb produkáltál élből ki szoktam moderálni. de most mementóként meghagyom.)

Kelemen Csaba 2010.03.04. 17:05:15

Igen olvastam, de ez attól még nem lett jobb poszt.

ulloiut · http://orulunkvincent.blog.hu/ 2010.07.01. 01:30:05

@Közben meg panaszkodunk, hogy semmi nem @működik, meg semmit nem ad az állam.

Azért ez egy jogos panasz....
süti beállítások módosítása